Sáčky, ktoré ochránia voj obsah

Potrebujete zabaliť nejakú drobnosť, či niečo sypké alebo niečo, čo potrebujete zároveň ochrániť pred vlhkosťou? Nemusíte už nič hľadať, práve teraz máme v ponuke ZIP sáčky a teda uzatvárateľné sáčky 2packsk rôznych rozmerov a rôznych veľkostí. Tieto zatváracie sáčky sú dokonalým pomocníkom či už v domácnosti alebo v dielni no dokonca aj keď potrebujete odoslať nejaký materiál. Tieto zatvárateľné sáčky chránia ako pred vodou a teda vlhkosťou, rovnako tak sú aj vzduchotesné. Využite jedinečnú možnosť jednoduchého a rýchleho zabalenia rôzneho materiálu a objednajte si u nás tieto zatvárateľné sáčky. Dodávame ich v trinástich rôznych veľkostiach v baleniach po sto ale aj niekoľko tisíc kusov. Všetko závisí na Vašich potrebách. Sáčky priehľadné, pevné a skutočne veľmi odolné.

koreniny všetkého druhu

Sú vhodné na zabalenie takmer všetkého, či už sa jedná o niečo jemné ako napríklad textílie, rôzne tlačoviny ako časopisy, prepisy a iné podobné dokumenty, taktiež galantérny rôzny tovar, gombíky, spinky, nite, vlny, a mnoho iných drobností, ale aj kulinárske špeciality ako sú koreniny či rôzne semienka taktiež je možné zabaliť do nich aj nádobku s tekutinou, kde môžete byť bez obáv v prípade uvoľnenia uzáveru Vám tekutina nevytečie zo sáčka no sú skutočne vhodné aj pre niečo záťažovejšie ako sú rôzne súčiastky a podobné pevnejšie materiály. S týmito uzatvárateľnými sáčkami buďte bez obáv, Váš materiál bude zaručene v bezpečí.

milion drobností

ZIP sáčky sú veľmi žiadaný obalový materiál, dá sa na nich spoľahnúť pre ich skutočne vysokú odolnosť a taktiež okrem rýchleho zabalenia materiálu aj pre možnosť ich opakovaného používania. Vieme Vám dodať sáčky bežné s klasickým ZIP uzatváraním, taktiež ZIP sáčky s plastovým bežcom a ZIP sáčky s dierkou, kde je zasa v popredí ich praktickosť, keďže pomocou dierky si viete zabalený tovar v nich trebárs zavesiť v predajni na regál. Všetky ponúkané sáčky máme skladom, preto sa môžete spoľahnúť na skoré vybavenia Vašej objednávky a jej rýchle dodanie.